Over ons

Het verhaal van “La Grande Epicerie d’Uccle Fort-Jaco” begint in 1996 met de aankoop door een Belgische ondernemer van deze handelsruimte die sinds 1962 werd uitgebaat door een concurrent die het op dat moment moeilijk had.
Na meer dan zes maanden van grote werken in het kader van een volledige renovatie van kelder tot zolder, moesten er opnieuw klanten worden gewonnen. Dat gebeurde eerst onder de merknaam “Nopri” (enkele maanden) en nadien onder de naam “La Grande Epicerie d’Uccle Fort-Jaco”. Dat was bepaald niet gemakkelijk want de veeleisende klanten uit deze mooie Brusselse wijk moesten opnieuw worden overtuigd. Ze hadden immers nieuwe gewoonten aangenomen voor hun aankopen van kwaliteitsvoeding. Voor la petite histoire: er werden zelfs voorbijgangers op het voetpad langs de Waterloosesteenweg benaderd en uitgenodigd om een bezoekje aan de winkel te brengen en de nieuwe handelsruimte te ontdekken …

fruits-legumes-11

Met de steun van zijn familie wist deze Belgische ondernemer beetje bij beetje een marktaandeel te verwerven door tientallen duizenden kwaliteitsproducten en een voorbeeldige service aan te bieden.

Bijna 25 jaar later is onze winkel uitgebouwd tot een gereputeerde specialist in kwaliteitsvolle kruidenierswaren die bekend en vermaard is in heel België en in het buitenland.

Met een team van meer dan 35 professionals die klaarstaan om je te adviseren over groenten en fruit, vis, charcuterie en kaas, brood en gebak, en traditionele en biologische voeding, is onze winkel in vier delen opgesplitst zodat je altijd dat extraatje vindt dat het verschil maakt.
Kom het zelf ontdekken en laat je verrassen!

Onze privéparking met 48 plaatsten staat gratis tot jouw beschikking vanaf een minimale aankoop van 10€ (maximale duur: 1 uur).

[instagram-feed]